Wednesday, February 9, 2011

Coşkun Hediyelik Eşya

Canım arkadaşım Sibelimin sevgili abisi Coşkun şu an Ankara'da Sevgililer Günü Hediyelik Eşya Fuarı'nda satış yapması gerekirken elleri kolları bağlanmış bir şekilde beklemekte. Fuar sadece ilk iki gün açık kaldı ve pazartesi gününden beri bütün standlar kapalı durumda. Anlaşılmayan bir konu yüzünden mahkeme kararıyla kapatılmış olan fuara 10 günlük süre boyunca stand kiralayan, birçok şehir ve hatta farklı ülkelerden gelen insanlar var ve hepsi mağdur olmuş durumda. Umarım daha geç olmadan bu aksaklık giderilir ve bir sürü insanın emeğine yazık olmamış olur!


My lovely friend Sibel's brother Coşkun has been selling cute alphabet name trains at the Ankara Valentine's Day Souvenir Expo till it was closed two days ago. Unfortunately there is a complication between the two organization companies and therefore it was closed by the court decision. So all the people who have fairstand, are just waiting for the second decision. I hope this problem will be solved immediatley before it's too late!

www.coskunyay.co.cc

Sağolsun kuzenim Bade benim için de getirmiş:) Çok tatlılar. Çocuk gibi oynadım harflerle. Ama en çok da arada resim çerçeveli olanı var onu beğendim. Hemen müstakbel nişamlım:) için de yazdırmam lazım!
Eğer beğenip almak isteyenler olursa yukarıdaki linkten Coşkun'a ulaşabilirler.

My cousin Bade has brought one for me:) They are so cute. I just played them like a kid. But I like the train with frame the most. I should buy one for my fiance right away!
There is a link under the photo for those who want to buy those trains. You can reach Coşkun. 


Ekleme: Bu sabah yani 10 Şubat perşembe günü fuar açılmıştır. Gidip bi göz atmanızı tavsiye ederim. 


This morning - 10 feb thursday - the expo is open till 14th.

No comments:

Post a Comment