Tuesday, February 1, 2011

efeNes Saygıyla Sunar...


Herkese selamlar!
İlk postumda ilk diy projemle burdayım: yapay kürk yelek! Dikimi gerçekten çok kolay. Maalesef çizilmiş bir kalıp yok ama eğer dolabınızda sevdiğiniz bir yeleğiniz varsa denemeye değer derim!
Nasıl yaptığımı kısaca anlatayım: Öncelikle kendi yeleğimi kumaşın üstüne koyup kalıbını aldım. Daha sonra kumaşı çizdiğim yerlerin biraz daha ilerisinden kestim ve parçaları birbirine iğneledim. Çok kalın olacağını düşündüğüm için ön kısmını ve kollarını dikmek istemedim. Bu yüzden mamiçkamın (annem) fikrini uygulamaya karar verdik. Böylece mamiçka kenarlarını tığla dikti. Ve işte burda!

Hi everyone!
Well thats gonna be my first post and also my first diy project; faux fur vest! It’s so easy to sew and its just so basic. I have no pattern unfortunately but if you’ve got a vest in your wardrobe than its worth to try it! 
I'm gonna tell how to do it shortly: First of all I just put my vest (which I have before) on the fur fabric and drew my pattern. After that I cut them, joined the pieces and needled them. But I don’t want to sew the arms and the fronts. So mamiçka knew how to do that with the awl and she just did it. Here it is!


SuKuşu modelimiz olursa :)




 Ne kadar basit olursa olsun, ben bu yeleği dikerken çok eğlendim. Size de iyi eğlenceler dilerim!

Even though it was so easy to do it, I had so much fun while sewing it. Have fun to you too!





                                                                                            

2 comments: